Malamuterna

Alla inlägg den 13 januari 2010

Av FRIDA! - 13 januari 2010 20:05

Idag blev den en vända tillbaka till gamla jobbet. Kontoret hade belägrats av en kollega, bra att det kommer till användning när jag inte sitter där! Har ju städat ut mig så det var planen, men blev lite förvånad när jag steg in genom dörren och upptäckte att det var ommöblerat! Satt i möte hela dagen men hann med att fylla på théförådet med 600g, äntligen!   

Kom hem och väckte trötta vovvar, det är hårt att busa på dagarna! Iluaq fick ett grisöra för Atka och jag skulle ta en skidtur! Första turen med pannlampa, härligt! Två praktvurpor med kommande blåmärken men annars en trevlig tur, så underbart stjärnklart och gnistrande! Måste nog åka lite mer i mörker, det är rätt mysigt faktiskt....Atka tyckte det var underbart att få springa igen, det märktes och jag fick bra draghjälp på turen.

Därefter skulle Iluaq få en prommenad med matte och då satt Atka och hojtade och skrek ute på gården (suuuuuur!!!), så mycket att pappa kom för att se om han hade skadat sig...naturligtvis inte, bara SÅ avis!!!

Men nu ligger dom och sover mätta och belåtna i hallen och själv ska jag inta horisontalen och bara NJUTA över att jag gjort min första jobbvecka!  

(ok, ska jobba en del hemmifrån imorgon, men man kan ju få fira att man slipper fara någon stans!) 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards