Malamuterna

Alla inlägg den 9 januari 2010

Av FRIDA! - 9 januari 2010 15:40

Hör plötsligt Atka yla och kollar ut...där står Hanna och Rickard fullt påpälsade! Så det var bara att bylta på sig och packa gamla segebadepulkan och ge sig ut på elningstur! Har man lagt ut frågan om någon vill dricka varm chocklad vid brasa på facebook på morgonen, så är detta att vänta   Urmysigt!

  


Spontanbesökarna! Kom med allt som behövdes till chockladen, mums!

Stackars Atka som skulle få vilodag, men han jobbade på bra ändå!  

  

Den gamla segebadenpulkan har gått mången meter...sisådär 30 år gamal! I denna pulka åkte jag när jag var liten...bakom två älggalna karelska björnhundar som drog iväg i skogen, med mig i pulkan!  Undrar vart intresset för slädar och vinter har kommit...?

Atka spanar korv vid brasan...  

Måste vila lite på mattes ben...  

Tillslut somnade Iluaq vid brasan...tror han hade det ganska bra idag!


Nu sover dom som stockar i hallen, nöjda efter en mysdag i snön!

Av FRIDA! - 9 januari 2010 09:37

Skulle snabbrasta vid sextiden...och Atka går rätt mot kojan, hoppar in och gosar ner sig i halmen! Han vill ligga kvar så det fick han...kollade temperaturen när jag steg upp halv åtta och då var det -20! Knasiga polarhund   

Tillslut kom han med på en kort morgonrastning och efter det ville han faktiskt sova inne! Mjuk madrass med kudde är inte heller så tokigt!


Formen är sådär för matte i huset så dagen får bli lugn och skön...Atka verkar behöva en paus och massor med mys och så klart behöver Iluaq det också!

Kanske blir det en prommenad till en solig plats för att dricka varm chocklad och gosa med vovvar? Vi får se...

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards