Malamuterna

Alla inlägg den 18 mars 2010

Av FRIDA! - 18 mars 2010 09:15

Uppe med tuppen idag! Först ut med halta Iluaq som bara kan gå kort liten bit. Lite övningar och lite leta leksak i snön, skumt rosa pipben måste man undersöka nooooga   Atka tog det fint och gick och la sig, könt att han lugnat ner sg så mycket när han blir lämnad själv!

Därefter hem och lämna Iluaq med ett ben och hämta Atka samt fylla på godisfickan. 'Lite ylande när vi gick men sedan hade han somnat, hade inte orkat tugga så mycket ben alls   Atka hade en toppendag och var så duktig! Gjorde massor med små övningar och tränade fotgåendet, han har dock glömt att man ska sitta när matte stannar med fötterna ihop, men han kom snart igång med det också. Han fick också stifta bekanntskap med det rosa benet och det var en HIT! Han jobbade på kanonbra med apporteringen, sprang som en gasell och släppte den inte hela tiden, HURRA! Detta ska vi klart köra på med mer framöver! Kanske det kan bli en tävling i framtiden trots allt...får jobba hårt på det!


Snart iväg och jobba, idag blir det Mariestad och vovvarna får följa med och mysa i bilen. Lite träning i Mariestad kan också vara fint!

Ovido - Quiz & Flashcards