Malamuterna

Alla inlägg den 7 juli 2010

Av FRIDA! - 7 juli 2010 19:56

Båda vovvarna går nu på antibiotika   

Först var det Atka som fick enorm hot spot, URK! Sedan fick Iluaq prickig mage och haka och kliade sig som tusan. Han har fått en bakteriell infektion och som följd på den har han svamp i öronen, så det blev örondroppar också för honom. Som TUR är så verkar antibiotikan verkligen FORT så klådan försvann för båda kvickt som attan, som tur var! Atka fick ha tratt två nätter och Iluaq 2h...sedan ville jag sova och tog av tratten och han totaldäckade och ingen av oss rörde oss den natten tror jag   Men dom är klart på bättringsvägen nu, om än ganska så rejält trötta. Atka är helt fin på huvudet, bara pälsen som ska växa ut vilket jag verkligen hoppas den gör! Iluaq hatar örondropparna men vi får kämpa på!


Idag har jag plockat räddisor ur landet, det är en underbar kännsla och gott var det! Iluaq sa MUMS, hund som älskar rädisor...knasbollen! Tomaterna är på ingång också, ser fram emot att få äta den första...det slår nästan ALLT!


For en liten sväng till Linda idag, mycket trevligt att bara sitta och babbla och inte ha massa tider att passa. Tack Linda för mackor och thé! Atka och Iluaq fick följa med och låg i bilen och flörtade med Aska som satt en bit bort, nyttig träning! Stannade och prommenixade på vägen hem, man lessnar ju på sina egna stigar ibland och på denna plats hade flera vovvar traskat så mina doggar var så nöjda.


Fick för mig att köra lite grästrimmer igår, är är verkligen inte bra på det men det blev bättre än oklippt! Mest nöjd med att jag fick igång den, sedan att man är lite för klen för att klippa i samma höjd spelar mindre roll    Lite sporrad fick jag för mig att börja slipa trappan med maskin ikväll och det gick kanon! Kommer bli toppenbra! Så imorgon ska jag fortsätta...och sedan får jag städa hela huset innan jag lackar, för hej vad det dammar !


Alltid kul när man får till tekniska prylar...ergo: tekniskt geni!


I övrigt är det lite av allt möjligt hela tiden...trivsamt!   

Ovido - Quiz & Flashcards