Malamuterna

Alla inlägg den 29 juni 2010

Av FRIDA! - 29 juni 2010 17:07

Idag bar det iväg till vetrinären med Atka och JA, snart får man skaffa klippkort   

Han har fått våtexem / hot spot på huvudet och JISSES så fort det gick för det att bli stort, äckligt, stinkande och jättejobbigt för Atka! Han har haft det innan på huvudet men då har det gått bra och det har förvunnit. Nu hade han en liten plupp några dagar och i söndags kom han och hade kliat sig, stoooor karl fläck! Trode i min enfald att det kanske gick att göra något åt själv och gav det en dag...men det var helt fel! Det växte flera centimeter på ett dygn! Hittade inte tratten förens idag heller så han passade ju så klart på att klia lite till...och imorses tyckte han att det gjorde ont också.


Så, in till vet, söva och raka. Han tyckte det var jobbigt idag också, men lite lugnare när det bara var en vet i rummet. Skönt är att han slutar vara panikslagen så snart han får lite utrymme, då är allt lugnt igen. Han var jättesvårväkt dock, fick nästan bära ut honom! Nu börjar han repa sig och har ätit och fått i sig första svängen med antibiotika, skönt!


Lite bökigt nu med två hundar och bara en inhängnad...den där hundgården alltså...den vore bra...hmmm...Men Iluaq har fått träffa Atka några gånger nu och det har gått bra, men i natt blir det avspärrning med kompostgaller så allt håller sig lugnt. Vill inte ha trattad vovve med busig valp, känns som en dum idé! HOPPAS på att trattiden  blir KORT!!!!!!!!!!!!


Fräscha bilder först på skabbråttan  



  

Krasslig vovve får ligga i bilen och det är det bästa som FINNS!!!

Ovido - Quiz & Flashcards